Понеділок, 29.04.2024, 00:38



Меню сайту
Категорії розділу
Футбол [4]
Фільми [1]
Музика [6]
Позитив [3]
Приколи [2]
Спорт [3]
Культура [5]
Негатив [0]
Міні-чат
200
Новини
Опитування
Як вам мій сайт?
Всього відповідей: 26
Лічильники

каталог сайтів

free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Орфографія
Система Orphus
Кнопка сайту
Українцям - Українське!
Головна » 2010 » Березень » 4 » Молодь пам'ятає Шухевича
00:37
Молодь пам'ятає Шухевича


З 22 лютого стартувала інформаційно-мобілізаційна кампанія "Молодь пам'ятає Шухевича" в рамках молодіжної ініціативи "Героям слава!".
Акція є продовженням успішно проведеної кампанії "Пам'ятай про Крути" www.kruty.org.ua.
Кампанію підтримують молодіжні організації: Пласт - НСОУ, СУМ в Україні, Молодіжний націоналістичний конгрес, Національний альянс та ін.


Мета кампанії «Молодь пам’ятає Шухевича» – систематизація і популяризація правдивої інформації про героїчне життя Головного командира УПА Романа Шухевича у рамках молодіжної ініціативи «Героям слава!».

 Основні складові (принципи) кампанії:

   1.  «Я пам’ятаю!» – індивідуальна реєстрація на сайті www.shukh.org.ua тих, які вважають себе послідовниками ідей та чинів Р.Шухевича, формування відповідного молодіжного середовища. Тривалість реєстрації – безстрокова. Реєстрація включає можливість зголошення щорічного індивідуального одноденного посту з 21.00 4 березня до 6.00 6 березня.

   2. «Спільна дія» – ініціювання та організація локальних масових спільних символічних чинів української молоді в пам'ять про Шуха (флеш-моб, насипання кургану, викладення напису, розгортання прапору, спільна молитва, панахида у день геройської смерті, урочиста присяга тощо).

   3. «Добре діло» – проведення індивідуальних, за власною ініціативою, інформаційних заходів у формі показу фільму, лекції, презентації чи відкритого уроку для молоді на тематику, пов’язану з героїчним життям Романа Шухевича (родинне і пластове виховання, спортивні і мистецькі захоплення, підприємницька діяльність, військове мистецтво тощо).

   4. «Життя для свободи» – скоординована поїздка до Львова, участь у традиційному 10-кілометровому пробігу-естафеті містом від місця народження Р.Шухевича (вул. Довбуша, 2) до місця загибелі (будинок-музей у Білогорщі); відвідування музею/їв Шуха, участь у тереновій грі та творчому вечорі.

  5. «Стрічка» – носіння червоно-чорної символіки 5 березня; локальне виготовлення відповідної символіки і поширення її шляхом збору пожертв для підтримки кампанії (стрічок значків, наклейок, плакатів тощо); зібрані кошти покривають собівартість кампанії, а надлишок коштів передається на підтримку музеїв Романа Шухевича.

  Закликаємо всіх активно долучитись і поширити інформацію про кампанію "Молодь пам'ятає Шухевича".

детальніше на www.shukh.org.ua

Категорія: Культура | Переглядів: 13258 | Додав: Yareban | Теги: Шухевич | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Профіль
Понеділок
29.04.2024
00:38

Погода
Теги
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Новини
loading...
Спорт
завантаження...
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі
Кіно-перекладСічкарня - портал української молоді! Програми, фільми, музика, українізації та багато цікавого на нашому порталі! «АНЕКДОТИ З УКРАЇНИ» - Нові та найкращі анекдоти української мережі каталог сайтівМій Нейрат - українізації, програми, ігри, софт, музика, форум, шпалери, скрипти в UA-IX Громадська кампанія Новий Громадянин
Українцям - Українське! © 2024