Вівторок, 30.04.2024, 06:44



Меню сайту
Категорії розділу
Рок & Альтернатива [12]
Поп [3]
Кліпи [0]
Данс [0]
Реп & Хіп-хоп [1]
Класика [0]
Народна [0]
Клубна [1]
Джаз & Блюз [1]
Міні-чат
200
Новини
Опитування
Як вам мій сайт?
Всього відповідей: 26
Лічильники

каталог сайтів

free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Орфографія
Система Orphus
Кнопка сайту
Українцям - Українське!
Головна » 2010 » Лютий » 14 » Хорта - Пісні Острова Волі (2006)
20:52
Хорта - Пісні Острова Волі (2006)


Виконавець: Хорта
Альбом: Пісні Острова Волі (2006)
Жанр: Реп & Хіп-хоп
Кількість композицій: 12
Бітрейт: 160 kbps
Розмір: 57,7mb

Опис:
„Якщо ти бажаєш я тобі розповім...”, що історія запорізьскої „ХОРТИ” розпочалася більш ніж 10 років тому, коли два шкільні товарищі Юрко Юрченко та Андрій Лобода вирішили, аби було чим зайнятися, зтворити власний гурт, назвавши його „Спідвей”, два роки пізніше до них прієдналася співачка Альона Лысенко і у трьох вирішили вони зайнятися музикою вже професійно. Як „Спідвей” вони досягли популярності у рідному Запоріжжі, зняли першій україномовний кліп у місті, двічі були фіналистами „Червоної Рути”, як „Спідвей” потрапили вони й на платівку „ТАРТАКА” „Сістема Нервів” з піснею „Розтрусить свої сідниці”...

Але у 2004 року якісь невідоми сили здійснили виброс дикої енергиі у Дніпро-Славуту, що мало великі наслідки як для нашої Країни, так і для нашого гурта, що змінив назву на „ХОРТА” та й відважився різко поміняти свій реп-кор стиль a la ТАРТАК / ТНМК на акустичний етно-гіп-гоп a la..... a la „ХОРТА”.

Два роки пройшли в написання нових пісень, шліфуванні нового стилю і ось він перший доробок!!! Карбувалися „Пісні Острова Волі” в рідному Запоріжжі на студії „Атак-рекордз” яка на думку Юрка Юрченка нічим не поступається столичним звукотвірням, за власними словами він задоволений якістю запису першачка з 12 піснями що були утворени як під час старого "Спідвея", так і у новому форматі "Хорти".

Єдиної концепції, як це дуже часто буває на альбомах гіп-гоп виконавців, у „Хорти” як би і немає, пісні нічим не повязани поміж собою, є шуткові та наркоманські співи „Човгаю (на кумарі я)” „Плата ПІ, ТРИ, Де, А”, футбольний та міський гімни – „Металург”, „Запоріжжя” (останню пісню використовував один із запорізьских политиків у своєї виборчої компанії цього року), етнічно-ліричні як „Зозуля” або „Небокрай”, і сумно-побутові як „Дива не буде” чи „Життя продовжується, брате” (до речі, отримав я це кружало як раз у день підписання так званого „універсалу”, і ця пісня була мені великою моральною підтримкою..).

Щодо етничної риси у творчості „Хорти”, то вона присутня у першу чергу завдяки скрипці та сопілці, на обидвих грає Михайло Савицький. Скрипка як народний інструмент на Надніпрянщині вже років сто як зникла, тому й посипалися у рідному місті на гудців звінувачіння у мавпувані карпатьских музик... і в кожному своєму інтервью „хортівці” постійно підкреслюють що мають лише своє суто місцеве коріння. Так що, шановні, бути чи не єдиним українським гуртом у російскомовному місті це вже само по собі концепція, ще й яка - „Це Запоріжжя, це Україна А не якась інша країна!”


Треклист:
1. Розповім
2. Небокрай
3. Бий по очах
4. Плата ПІ, ТРИ, Дє, А
5. Біжи (Форест Гамп)
6. Зозуля
7. Металург
8. Човгаю (на кумарі я)
9. Дива не буде
10. Запоріжжя
11. Життя продовжується, брате
12. Вікна

Xopta.rar на FileShare.in.ua

Категорія: Реп & Хіп-хоп | Переглядів: 817 | Додав: Yareban | Теги: Хорта | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Профіль
Вівторок
30.04.2024
06:44

Погода
Теги
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Новини
loading...
Спорт
завантаження...
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі
Кіно-перекладСічкарня - портал української молоді! Програми, фільми, музика, українізації та багато цікавого на нашому порталі! «АНЕКДОТИ З УКРАЇНИ» - Нові та найкращі анекдоти української мережі каталог сайтівМій Нейрат - українізації, програми, ігри, софт, музика, форум, шпалери, скрипти в UA-IX Громадська кампанія Новий Громадянин
Українцям - Українське! © 2024